Vi söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Kalmar

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

På denna avdelning möter du patienter i behov av olika kirurgiska ingrepp, både akuta och elektiva. Kompetensområden innefattar kirurgi, ortopedi, gynekologi, urologi och ÖNH.

Som sjuksköterska arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning och ansvarar för patienter före, under och efter operation.

Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete på operationsavdelning är detta meritererande.

Att ta sjuksköterskejobb som anestesisjuksköterska via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Sjuksköterska inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Att ta sjuksköterskejobb i Kalmar

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Båxfmtyfck wcgcqfx Abcnuyloy
Tidsperiod
23-40
Efterfrågad kompetens
Anestesi eller Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æepwn Duvfqcgjax fb chc ib Hæcwpdotq
Region/kommun
Kalmar/Eæiqenkbn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka