Vi söker barnsjuksköterska till uppdrag i Kalmar

Om du söker en stimulerande och lärorik arbetsplats där du kan växa och utvecklas, så är detta uppdrag på denna vårdenhet något för dig.

Arbetet innebär att stödja och vårda vuxna och deras barn i olika situationer. Teamet av erfarna vårdgivare finns här för att ge vuxna och deras barn den bästa möjliga vården och stöd under er tiden på enheten.

Att ta uppdrag som barnsjuksköterska via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är sjuksköterska. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt sjuksköterskeuppdrag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Kalmar

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dghoxj Wædosrguvrl Lfxyepqjv
Tidsperiod
19-22, 25-32
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad), Barn (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qjafhhyaefæqqo g dic ig Qtkngc
Region/kommun
Kalmar/Lmfteu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka