Bemanningstjänst för barnmorska i Kalmar

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska på denna klinik.

Detta sjukhus har behov av en sjuksköterska till förlossningsavdelningen. Kliniken genomför cirka 1 650 förlossningar varje år.

I uppdraget ingår att hantera både normala och komplicerade förlossningar. Du arbetar både självständigt och i nära team med undersköterskor, läkare och övrig personal.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som sjuksköterska hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Kalmar en spännande plats för sjuksköterskejobb

I småländska Kalmar råder lugnet. Här kan du njuta av närheten till havet och kanske ta ett bad vid badplatsen i slutet av Storgatan. Du kan shoppa och äta gott, men du slipper storstadens hets. Kalmar ger dig ständiga påminnelser om gångna tider. Vallgravsomgärdade Kalmar Slott har anor från 1100-talet och skryter med att vara stadens mest omoderna sevärdhet: här har inget ändrats sedan 1592. Gamla Stan strax intill bjuder till långsamma vandringar på slingrande kullerstensgator genom Kalmars medeltida stadskärna. När du är färdig med stadsvandringen i Kalmar väntar Öland. Låt fötterna vädra i en örtrik lund eller säg hej till ett får på Ölands Alvar innan du slår dig ner på en kullerstensstrand för att se solen gå ner över Kalmarsund.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iykxnj Xåxxqmxieqb, Hilobiiqcnjbbj
Tidsperiod
3 (2024)-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barnmorska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cwnqmdrkæikm h, Mbxedv ihegh Ymosqx
Region/kommun
Kalmar/Kalmar
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka