Vi söker barnmorska till uppdrag i Kalmar

Söker du ett nytt uppdrag? Välkommen till denna gynekologiska avdelning som vårdar och behandlar patienter med gynekologiska sjukdomar samt kvinnor med graviditetskomplikationer.

På enheten opereras både akuta och planerade patienter. Avdelningen har också ett antal dagvårdsplatser för patienter som är i behov av cytostatikabehandling. Arbetet som sjuksköterska inkluderar pre- och postoperativ vård, hantering av läkemedel, provtagning och sedvanlig omvårdnad.

De söker en barnmorska alternativt en sjuksköterska med erfarenhet av att arbeta med kvinnosjukvård på gynekologisk avdelning.

Sjuksköterskejobb via Agila barnmorska

Att arbeta som barnmorska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjuksköterskejobb i Kalmar?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vsggoc Aåsoorrlreo, Fcg. nob
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad), Barnmorska (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vnllfvejoeæowp c ggc ig Sqlukf
Region/kommun
Kalmar/Rftjvr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka