Ledigt jobb för dialyssjuksköterska i Kalmar

Till detta trevliga vårdteam sökes nu en sjuksköterska som vill arbeta med njurpatienter. På dialysen tas patienter över 18 år emot för att rena sitt blod och reglera vätskebalansen i kroppen. Vissa patienter behöver dialys under en tidsbestämd period, medan andra behöver livslång behandling.

Arbetet innebär att ansvara för dialysbehandlingen och omvårdnaden av dessa patienter. Välkommen att söka detta givande och meningsfulla uppdrag.

Att ta sjuksköterskearbete som dialyssjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som dialyssjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Kalmar en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mæmlewvlix edvqpic, Omng- xra cryopmlqdwoyddbc
Tidsperiod
26-30
Efterfrågad kompetens
Dialys
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åyoda hprtpiitrg ge geicb Aåwdxxqih
Region/kommun
Kalmar/Rævffsxwg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka