Sjuksköterska sökes till arbete i Kalmar

Har du ett genuint intresse av att jobba med äldre patienter? Välkommen till denna geriatrisk klinik som tar hand om de allra sköraste och de svårast sjuka i livets slutskede. Kliniken består av två vårdavdelningar, mottagning och en specialiserad vårdenhet för palliativ medicin.

Här blir du del av ett engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård. Arbetsuppgifter är sedvanliga för sjuksköterska inom geriatriken.

Arbetstiderna för detta uppdrag är främst natt. Erfarenhet av att ha arbetat med geriatrisk sjukvård är önskvärt.

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Sjuksköterskejobb i Kalmar

I småländska Kalmar råder lugnet. Här kan du njuta av närheten till havet och kanske ta ett bad vid badplatsen i slutet av Storgatan. Du kan shoppa och äta gott, men du slipper storstadens hets. Kalmar ger dig ständiga påminnelser om gångna tider. Vallgravsomgärdade Kalmar Slott har anor från 1100-talet och skryter med att vara stadens mest omoderna sevärdhet: här har inget ändrats sedan 1592. Gamla Stan strax intill bjuder till långsamma vandringar på slingrande kullerstensgator genom Kalmars medeltida stadskärna. När du är färdig med stadsvandringen i Kalmar väntar Öland. Låt fötterna vädra i en örtrik lund eller säg hej till ett får på Ölands Alvar innan du slår dig ner på en kullerstensstrand för att se solen gå ner över Kalmarsund.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gdxavl Oæcfiefkfgp, Tddarsevnup qmqofdwq
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Geriatrik (utbildad), Geriatrik (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Llobfqfxwråfap g bgc di Qkhrrn
Region/kommun
Kalmar/Kalmar
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka