Intensivvårdssjuksköterska sökes till jobb i Kalmar

Är du redo för en ny utmaning? Denna uppdragsgivare söker dig som vill ha ett utvecklande arbete. Här kommer du att vara en del av ett kunnigt team som gemensamt tillhandahåller högkvalitativ vård.

Avdelningen har plats för sju patienter med behov av livsuppehållande behandling och/eller avancerad övervakning. På denna avdelning möter du både vuxna och barn med varierande sjukdomstillstånd.

I arbetsgruppen finns en god gemenskap, kompetenta kollegor och stora möjligheter till kompetensutveckling.

Uppdraget innebär sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på IVA.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Sjuksköterskeuppdrag via Agila intensivvårdssjuksköterska

Arbetet som intensivvårdssjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Kalmar en spännande plats för sjuksköterskejobb

I småländska Kalmar råder lugnet. Här kan du njuta av närheten till havet och kanske ta ett bad vid badplatsen i slutet av Storgatan. Du kan shoppa och äta gott, men du slipper storstadens hets. Kalmar ger dig ständiga påminnelser om gångna tider. Vallgravsomgärdade Kalmar Slott har anor från 1100-talet och skryter med att vara stadens mest omoderna sevärdhet: här har inget ändrats sedan 1592. Gamla Stan strax intill bjuder till långsamma vandringar på slingrande kullerstensgator genom Kalmars medeltida stadskärna. När du är färdig med stadsvandringen i Kalmar väntar Öland. Låt fötterna vädra i en örtrik lund eller säg hej till ett får på Ölands Alvar innan du slår dig ner på en kullerstensstrand för att se solen gå ner över Kalmarsund.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kucrqo Fåujwnomluc, UTB
Tidsperiod
23-34
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kaagbgwjusåndp g cdg fa Otelkj
Region/kommun
Kalmar/Kalmar
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka