Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Kalmar

Är du redo för att ta dig an en ny utmaning? Då ska du söka detta uppdrag!

Kirurgavdelning med inriktning allmänkirurgi, bröstkirurgi, endokrinkirurgi, kärlkirurgi och urologi söker fler sjuksköterskor.

Patienter som behandlas och opereras här inkommer både planerat och akut. Uppdraget omfattar sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som pre- och postoperativ vård, smärtlindring, hantering av drän och infarter, provtagning och omvårdnadsarbete.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på kirurgiskavdelning.

Att ta sjukskötersketjänst som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskearbete i Kalmar

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gæqwbvdsso tyjnpla, pll c Lwiplgll
Tidsperiod
23-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Åvytt bubqamsctp fh hfdai Båjxgxccq
Region/kommun
Kalmar/Fåfysoter
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka