Sjuksköterska sökes till uppdrag i Kalmar

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

En till medarbetare sökes till vårdavdelning med inriktning lung- och njursjukdom. Här vårdas patienter med till exempel njursvikt, KOL, lunginflammation eller njurtransplanterade.

På avdelningen jobbar man i grupp där sammanhållningen och personalens trivsel prioriteras. Det är ett varierande arbete där du som sjuksköterska möter patienter med olika sjukdomsfall och vårdbehov. Arbetsuppgifterna är sedvanliga för sjuksköterska på medicinavdelning.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som sjuksköterska. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som sjuksköterska. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Kalmar

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Væeifslnyx ukpqukd, Fmgwqetsqvqbanhw (a)
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kæiqshpakx ikovycr hbchh Aågjynvkn
Region/kommun
Kalmar/Aæiihagav
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka