Ledigt jobb för sjuksköterska i Kalmar

Vill du ha ett stimulerande och utvecklande arbete i stundvis högt tempo? Nu söker vi en sjuksköterska till uppdrag på denna hjärtintensivavdelning. Här vårdas patienter med akut kranskärlssjukdom, arytmier, lungödem eller annan hjärtsjukdom som behöver övervakas.

Uppdraget bjuder på stor variation i det dagliga arbetet och du kommer att jobba i tvärprofessionella team. Arbetet innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på hjärtintensivavdelning.

De söker dig som tidigare har arbetat med avancerad hjärtsjukvård och hjärtintensivvård. Du bör ha medicinsk kunskap i CPAP, artärnål, A-HLR och telemetri/arytmiövervakning.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta sjuksköterskearbete i Kalmar

I småländska Kalmar råder lugnet. Här kan du njuta av närheten till havet och kanske ta ett bad vid badplatsen i slutet av Storgatan. Du kan shoppa och äta gott, men du slipper storstadens hets. Kalmar ger dig ständiga påminnelser om gångna tider. Vallgravsomgärdade Kalmar Slott har anor från 1100-talet och skryter med att vara stadens mest omoderna sevärdhet: här har inget ändrats sedan 1592. Gamla Stan strax intill bjuder till långsamma vandringar på slingrande kullerstensgator genom Kalmars medeltida stadskärna. När du är färdig med stadsvandringen i Kalmar väntar Öland. Låt fötterna vädra i en örtrik lund eller säg hej till ett får på Ölands Alvar innan du slår dig ner på en kullerstensstrand för att se solen gå ner över Kalmarsund.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tdkluk Iåjocbtxbwl, Qgæeobkcgaguhq/Irkjjiwqqxxdkeg
Tidsperiod
23-32
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lråqnåegyij. fa geeef MOBXOW
Region/kommun
Kalmar/Kalmar
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka