Vi söker operationssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

På denna avdelning möter du patienter i behov av olika kirurgiska ingrepp, både akuta och elektiva. Kompetensområden innefattar kirurgi, ortopedi, gynekologi, urologi och ÖNH.

Som sjuksköterska arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning och ansvarar för patienter före, under och efter operation.

Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete på operationsavdelning är detta meritererande.

Att ta sjuksköterskearbete som operationssjuksköterska via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som operationssjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför sjuksköterskejobb i Kalmar?

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mæefiiiokw xvbercf Xefodpelv
Tidsperiod
1 (2024)-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ækvnt Owphxirvqn gh bac ca Kåxfgvett
Region/kommun
Kalmar/Oæuitfcvq
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka