Bemanningsuppdrag för operationssjuksköterska i Kalmar

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget på denna arbetsplats. De är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

På denna avdelning möter du patienter i behov av olika kirurgiska ingrepp, både akuta och elektiva. Kompetensområden innefattar kirurgi, ortopedi, gynekologi, urologi och ÖNH.

Som sjuksköterska arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning och ansvarar för patienter före, under och efter operation.

Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete på operationsavdelning är detta meritererande.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som operationssjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som operationssjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskejobb i Kalmar

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Påiknbnkui eagjjpu Bncumswej
Tidsperiod
19-22
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æjcwq Xfalsovkwv bd abi eh Uæcidleur
Region/kommun
Kalmar/Væksaieac
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka