Ledigt jobb för psykiatrisjuksköterska i Kalmar

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med spännande och varierande arbetsuppgifter? Då är detta uppdrag på denna avdelning perfekt för dig!

Här erbjuds en unik och bred kompetens för bedömning, behandling och utredning. Teamet består av engagerade läkare, sjuksköterskor, psykoterapeuter, psykologer, kuratorer, skötare och medicinska sekreterare, vilket säkerställer att alla patienter får den bästa möjliga vården.

Att ta sjuksköterskearbete som psykiatrisjuksköterska via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som psykiatrisjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta sjuksköterskearbete i Kalmar

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kalmar
Faktaruta
Uppdragsgivare
Håyqbdbojs dnsddhu, Pthmqqhbvivfkuagb wdyewbyuemrr (f)
Tidsperiod
39-48
Efterfrågad kompetens
Psykiatri (utbildad), Psykiatri (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ahjelhs ib-fd abecd Uæuhtgqpm
Region/kommun
Kalmar/Dæhlevqnv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka