Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Karlshamn

Är det dags för nya utmaningar? Nu söker vi en sjuksköterska till en internmedicinsk vårdavdelning. Patienter med medicinska tillstånd som lung- och njursjukdomar, diabetes samt reumatiska tillstånd vårdas här. Här arbetar du i team med med läkare, fysioterapeuter, dietister, arbetsterapeuter och kurator. Avdelningen har även ett nära samarbete med dialysavdelning, diabetesmottagning, PD-mottagning samt lungmedicinsk mottagning. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på internmedicinsk vårdavdelning.

Erfarenhet av avdelningsarbete är meriterande.

Varför ta sjukskötersketjänst via Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Karlshamn en spännande plats för sjukskötersketjänst

Karlshamn ligger mitt i Blekinge och sträcker sig från de djupa skogarna i norr ner till de yttersta öarna i havsbandet. Kusten med sin underbara skärgård erbjuder det mesta för sommarens fröjder - bad från klippor och vida sandstränder, havsfiske och utflykter med någon av skärgårdsbåtarna. Inlandets 200 småsjöar liksom alla strömmande vatten med världsberömda Mörrumsån i spetsen lockar till fiske. Här kan du göra spännande upptäcktsfärder längs fina bil-, cykel- och vandringsleder. Karlshamn erbjuder många kulturupplevelser, nöjen, restauranger och shopping i ett myller av småbutiker. Det är inte utan anledning staden kallas för Blekinges handelscentrum.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Karlshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ittbthvqld huxhflb, kgs h tssawknnibqnw
Tidsperiod
4-39
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sixvphboyrvnymuaq Kxcdlcnyy
Region/kommun
Blekinge/Karlshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka