Sjuksköterska sökes till tjänst i Karlshamn

Är det dags för nya utmaningar? Nu söker vi en sjuksköterska till en internmedicinsk vårdavdelning. Patienter med medicinska tillstånd som lung- och njursjukdomar, diabetes samt reumatiska tillstånd vårdas här. Här arbetar du i team med med läkare, fysioterapeuter, dietister, arbetsterapeuter och kurator. Avdelningen har även ett nära samarbete med dialysavdelning, diabetesmottagning, PD-mottagning samt lungmedicinsk mottagning. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på internmedicinsk vårdavdelning.

Erfarenhet av avdelningsarbete är meriterande.

Att ta tjänst som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Som sjuksköterska hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Sjuksköterskearbete i Karlshamn

Karlshamn ligger mitt i Blekinge och sträcker sig från de djupa skogarna i norr ner till de yttersta öarna i havsbandet. Kusten med sin underbara skärgård erbjuder det mesta för sommarens fröjder - bad från klippor och vida sandstränder, havsfiske och utflykter med någon av skärgårdsbåtarna. Inlandets 200 småsjöar liksom alla strömmande vatten med världsberömda Mörrumsån i spetsen lockar till fiske. Här kan du göra spännande upptäcktsfärder längs fina bil-, cykel- och vandringsleder. Karlshamn erbjuder många kulturupplevelser, nöjen, restauranger och shopping i ett myller av småbutiker. Det är inte utan anledning staden kallas för Blekinges handelscentrum.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Karlshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iurqkivjtj wnorgwp, ybu i kuoquimuweiuf
Tidsperiod
40-10 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rmvcrbchuobocjcwh Jjtxkcjis
Region/kommun
Blekinge/Karlshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka