Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Karlshamn

Är det dags för nya utmaningar? Denna avdelning söker en sjuksköterska till en internmedicinsk vårdavdelning.

På denna avdelning vårdas patienter med medicinska tillstånd som lung- och njursjukdomar, diabetes samt reumatiska tillstånd.

Här arbetar du i team med med läkare, fysioterapeuter, dietister, arbetsterapeuter och kurator. Avdelningen har även ett nära samarbete med dialysavdelning, diabetesmottagning, PD-mottagning samt lungmedicinsk mottagning. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på internmedicinsk vårdavdelning.

Erfarenhet av avdelningsarbete är meriterande.

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Karlshamn en spännande plats för sjukskötersketjänst

Karlshamn ligger mitt i Blekinge och sträcker sig från de djupa skogarna i norr ner till de yttersta öarna i havsbandet. Kusten med sin underbara skärgård erbjuder det mesta för sommarens fröjder - bad från klippor och vida sandstränder, havsfiske och utflykter med någon av skärgårdsbåtarna. Inlandets 200 småsjöar liksom alla strömmande vatten med världsberömda Mörrumsån i spetsen lockar till fiske. Här kan du göra spännande upptäcktsfärder längs fina bil-, cykel- och vandringsleder. Karlshamn erbjuder många kulturupplevelser, nöjen, restauranger och shopping i ett myller av småbutiker. Det är inte utan anledning staden kallas för Blekinges handelscentrum.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Karlshamn
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rwjvhtngas rycsise, nfa c mvfeaqyqubywl
Tidsperiod
25-52
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vhxgtnajmmpvxjkcy cac fb Igyhiahwc
Region/kommun
Blekinge/Karlshamn
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka