Ledigt jobb för barnmorska i Karlskrona

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Då ska du söka uppdraget hos denna uppdragsgivare.

Kvinnokliniken på detta sjukhus tar emot patienter med olika gynekologiska sjukdomar som är i behov av akutvård. Här finns även en förlossningsenhet samt specialistmottagning för gravida.

Här blir du del av ett kompetent team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god och professionell vård.

Du som söker kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på kvinnoklinik.

Tycker du detta låter som ett uppdrag just för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som barnmorska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Karlskrona

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Benawjqsjycvnrhyu Dlgpdvobkn Dorgdugifdynsw
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Barnmorska (utbildad) eller Barnmorska (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Utdfxiaryonfldngn hfe ab Awlvknwenh
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka