Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Karlskrona

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna arbetsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

I rollen som sjuksköterska kommer du att ställas inför patienter med olika sjukdomstillstånd och vårdbehov. Ditt uppdrag inkluderar vanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, läkemedelshantering och dokumentation.

Arbetsdagen blir varierad och ger dig stora möjligheter att utveckla din professionella kompetens. Här får du möjlighet att arbeta i ett roligt och spännande team med kompetenta kollegor.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Att arbeta som sjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Karlskrona

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bpuhnsrhalkkpvqen Pioavbfcxc, Kenteymxqhycd Qnægiepclsjfxea
Tidsperiod
37-41
Efterfrågad kompetens
Kirurgi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bcnwsjuvamjythegk ggebc Teassuyjbv
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka