Sjuksköterska sökes till arbete i Karlskrona

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete hos denna arbetsgivare. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

I rollen som sjuksköterska kommer du att ställas inför patienter med olika sjukdomstillstånd och vårdbehov. Ditt uppdrag inkluderar vanliga arbetsuppgifter såsom omvårdnad, läkemedelshantering och dokumentation.

Arbetsdagen blir varierad och ger dig stora möjligheter att utveckla din professionella kompetens. Här får du möjlighet att arbeta i ett roligt och spännande team med kompetenta kollegor.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som sjuksköterska ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Sjuksköterskeuppdrag i Karlskrona

I Karlskrona kan du bland annat besöka Marinmuseum, som år 2015 fick utmärkelsen "Årets Museum". I museet kan du uppleva äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. Det finns en skön fikakultur, djupt rotad i Karlskrona, så varför inte ta en paus på något av de många smultronställen som finns både i och utanför staden? I Karlskrona hittar du även Drottningskärs kastell, som uppfördes i huvudsak under 1600-talets sista årtionden. Det anses vara en av den svenska fortifikationens främsta skapelser, ett komplett och välbevarat försvarsverk från stormaktstiden.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Karlskrona
Faktaruta
Uppdragsgivare
Samervnqqbaip
Tidsperiod
16-36
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Riwigyxbffsxwtcrs cha fi Adwsoepqob
Region/kommun
Blekinge/Karlskrona
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka