Bemanningsjobb för anestesisjuksköterska i Katrineholm

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Till denna anestesiavdelning sökes en sjuksköterska som vill arbeta med patienter som ska genomgå akuta eller planerade operationer. Här arbetar du i team tillsammans med en anestesiläkare och ansvarar för både pre- och postoperativ vård av patient. Perfekt för dig som trivs med att jobba i team men som samtidigt är självgående och initiativtagande.

Uppdraget kräver en vidareutbildning inom anestesi.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som anestesisjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför sjukskötersketjänst i Katrineholm?

I Katrineholm kan du bland annat besöka Duveholmshallen, en fritidsanläggning där det finns en bowlinghall med tio banor, kafé och servering samt en simhall och Actic gym. I Flodabygden i Katrineholms kommun hittar du det oerhört vackra naturreservatet Fjällskäfte. Det utgörs till stor del av av mäktig gammal barrskog och flertalet rullstensåsar, som inte liknar andra sörmländska. Här finns även slottet Ericsberg, som är ett av de förnämsta slotten i Sverige med ett av landets största gods. Slottsparken är ett omtyckt besöksmål med barockparken och landskapsparken, organerie och en kopia av den världsberömda labyrinten Hampton Court.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Katrineholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sboqbpwibty mjjqmlmbe, Kcofsgtcbiwslcqts
Tidsperiod
12-14
Efterfrågad kompetens
Anestesi (utbildad) eller Anestesi (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oovoåppqdl hd baa fe Hmlisckrugw
Region/kommun
Södermanland/Katrineholm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka