Vi söker anestesisjuksköterska till uppdrag i Katrineholm

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten.

Till denna anestesiavdelning sökes en sjuksköterska som vill arbeta med patienter som ska genomgå akuta eller planerade operationer. Här arbetar du i team tillsammans med en anestesiläkare och ansvarar för både pre- och postoperativ vård av patient. Perfekt för dig som trivs med att jobba i team men som samtidigt är självgående och initiativtagande.

Uppdraget kräver en vidareutbildning inom anestesi.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, anestesisjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta sjuksköterskejobb i Katrineholm

I Katrineholm kan du bland annat besöka Duveholmshallen, en fritidsanläggning där det finns en bowlinghall med tio banor, kafé och servering samt en simhall och Actic gym. I Flodabygden i Katrineholms kommun hittar du det oerhört vackra naturreservatet Fjällskäfte. Det utgörs till stor del av av mäktig gammal barrskog och flertalet rullstensåsar, som inte liknar andra sörmländska. Här finns även slottet Ericsberg, som är ett av de förnämsta slotten i Sverige med ett av landets största gods. Slottsparken är ett omtyckt besöksmål med barockparken och landskapsparken, organerie och en kopia av den världsberömda labyrinten Hampton Court.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Katrineholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Euwtgtbesqw lupkaalwp, Lwmhkonjimmajspldvt
Tidsperiod
32-41
Efterfrågad kompetens
Anestesi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tsnjæasfcs db diccc Ymrdqlxfmcb
Region/kommun
Södermanland/Katrineholm
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka