Ledigt jobb för sjuksköterska i Katrineholm

Är du redo för en ny utmaning? Denna vårdsplatsenhet söker fler medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Här möter du strokepatienter, medicinpatienter, covid-19-patienter samt patienter i behov av ortopedisk rehab. Avdelningen har 20 vårdplatser varav tio platser är utrustade med telemetri.

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska såsom att leda omvårdnadsarbetet, ronda med läkare, bedöma patientens vårdbehov och mer. Arbetet är roligt, omväxlande och du arbetar såväl självständigt som i team med övriga yrkesgrupper.

Enheten söker dig, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som sjuksköterska.

Katrineholm en spännande plats för sjuksköterskejobb

I Katrineholm kan du bland annat besöka Duveholmshallen, en fritidsanläggning där det finns en bowlinghall med tio banor, kafé och servering samt en simhall och Actic gym. I Flodabygden i Katrineholms kommun hittar du det oerhört vackra naturreservatet Fjällskäfte. Det utgörs till stor del av av mäktig gammal barrskog och flertalet rullstensåsar, som inte liknar andra sörmländska. Här finns även slottet Ericsberg, som är ett av de förnämsta slotten i Sverige med ett av landets största gods. Slottsparken är ett omtyckt besöksmål med barockparken och landskapsparken, organerie och en kopia av den världsberömda labyrinten Hampton Court.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Katrineholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iqptkrrqlrl Qteubyddi Rævbccruiyopnira Ivfwgs/Epiggpy
Tidsperiod
40-49
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ufisåpnarl ge hdabc Yyjjerutaqc
Region/kommun
Södermanland/Katrineholm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka