Bemanningsuppdrag för sjuksköterska i Katrineholm

Är du redo för en ny utmaning? Denna vårdsplatsenhet söker fler medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Här möter du strokepatienter, medicinpatienter, covid-19-patienter samt patienter i behov av ortopedisk rehab. Avdelningen har 20 vårdplatser varav tio platser är utrustade med telemetri.

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska såsom att leda omvårdnadsarbetet, ronda med läkare, bedöma patientens vårdbehov och mer. Arbetet är roligt, omväxlande och du arbetar såväl självständigt som i team med övriga yrkesgrupper.

Enheten söker dig, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Varför ta sjuksköterskebemanningsuppdrag via Agila?

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Katrineholm

I Katrineholm kan du bland annat besöka Duveholmshallen, en fritidsanläggning där det finns en bowlinghall med tio banor, kafé och servering samt en simhall och Actic gym. I Flodabygden i Katrineholms kommun hittar du det oerhört vackra naturreservatet Fjällskäfte. Det utgörs till stor del av av mäktig gammal barrskog och flertalet rullstensåsar, som inte liknar andra sörmländska. Här finns även slottet Ericsberg, som är ett av de förnämsta slotten i Sverige med ett av landets största gods. Slottsparken är ett omtyckt besöksmål med barockparken och landskapsparken, organerie och en kopia av den världsberömda labyrinten Hampton Court.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Katrineholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rgojjtnxljl Tbueghwtu Qækhwwaquuunyfov Rlccwn/Kqnwcyf
Tidsperiod
2-5
Efterfrågad kompetens
Medicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xmmiårwxce dd dhdib Ggvqenmynly
Region/kommun
Södermanland/Katrineholm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka