Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Katrineholm

Är du redo för en ny utmaning? Denna vårdsplatsenhet söker fler medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Här möter du strokepatienter, medicinpatienter, covid-19-patienter samt patienter i behov av ortopedisk rehab. Avdelningen har 20 vårdplatser varav tio platser är utrustade med telemetri.

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska såsom att leda omvårdnadsarbetet, ronda med läkare, bedöma patientens vårdbehov och mer. Arbetet är roligt, omväxlande och du arbetar såväl självständigt som i team med övriga yrkesgrupper.

Enheten söker dig, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Varför ta sjuksköterskejobb hos Agila?

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Sjuksköterskejobb i Katrineholm

I Katrineholm kan du bland annat besöka Duveholmshallen, en fritidsanläggning där det finns en bowlinghall med tio banor, kafé och servering samt en simhall och Actic gym. I Flodabygden i Katrineholms kommun hittar du det oerhört vackra naturreservatet Fjällskäfte. Det utgörs till stor del av av mäktig gammal barrskog och flertalet rullstensåsar, som inte liknar andra sörmländska. Här finns även slottet Ericsberg, som är ett av de förnämsta slotten i Sverige med ett av landets största gods. Slottsparken är ett omtyckt besöksmål med barockparken och landskapsparken, organerie och en kopia av den världsberömda labyrinten Hampton Court.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michelle Berggren
Michelle Berggren / Konsultchef
Katrineholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ejingdqyhnc Pdhpukmqx Våvptryqdoowumef Hogjcn/Heillho
Tidsperiod
11-15
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qsexådpiws gf hhbgf Wlneuvljtoc
Region/kommun
Södermanland/Katrineholm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka