Ledigt jobb för sjuksköterska i Katrineholm

Är du redo för en ny utmaning? Denna vårdsplatsenhet söker fler medarbetare för att stärka upp sin verksamhet.

Här möter du strokepatienter, medicinpatienter, covid-19-patienter samt patienter i behov av ortopedisk rehab. Avdelningen har 20 vårdplatser varav tio platser är utrustade med telemetri.

I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska såsom att leda omvårdnadsarbetet, ronda med läkare, bedöma patientens vårdbehov och mer. Arbetet är roligt, omväxlande och du arbetar såväl självständigt som i team med övriga yrkesgrupper.

Enheten söker dig, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Välkommen in med sin ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

Trivs du med att arbeta som sjuksköterska men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för sjuksköterska som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Sjukskötersketjänst i Katrineholm

I Katrineholm kan du bland annat besöka Duveholmshallen, en fritidsanläggning där det finns en bowlinghall med tio banor, kafé och servering samt en simhall och Actic gym. I Flodabygden i Katrineholms kommun hittar du det oerhört vackra naturreservatet Fjällskäfte. Det utgörs till stor del av av mäktig gammal barrskog och flertalet rullstensåsar, som inte liknar andra sörmländska. Här finns även slottet Ericsberg, som är ett av de förnämsta slotten i Sverige med ett av landets största gods. Slottsparken är ett omtyckt besöksmål med barockparken och landskapsparken, organerie och en kopia av den världsberömda labyrinten Hampton Court.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Helene Casselbrant
Helene Casselbrant / Senior Konsultchef
Katrineholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ygnvrivfily Ewaureicc Kæmlsjojldockgkf Ayvlmf/Tpmdpvg
Tidsperiod
12-33
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hcacæpcwev ca Dwpohuvodde
Region/kommun
Södermanland/Katrineholm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka