Agila söker distrikt-/primärvårdssjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Sjuksköterska sökes för arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Här väntar en spännande arbetsplats med trevliga kollegor som delar ditt intresse för att bedriva högkvalitativ och trygg sjukvård.

Denna kommunala verksamhet söker fler sjuksköterskor för arbete på SÄBO och eventuellt inom hemsjukvården. Verksamheten är uppdelad på geriatriska avdelningar samt demensavdelningar. I rollen ingår att bedöma vårdbehov, planera och följa upp hälso- och sjukvårdsinsatser, läkemedelshantering och mer.

Enheten söker dig som har tidigare erfarenhet av hemsjukvård samt arbete inom äldreboende.

Om du tycker detta låter intressant så tveka inte på att skicka in din ansökan nu!

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som distrikt-/primärvårdssjuksköterska. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Kiruna

När du besöker Kiruna är du mitt i midnattssolens land. Det är lätt att lockas till sena kvällar och utflykter under dygnets alla timmar. Här finns äventyr och aktiviteter som erbjuder årstidernas alla naturliga element även om almanackan visar barmark. Här finns allt du vill upptäcka och lite till! Exempelvis utomhusaktiviteter som båtturer i forsarna och vandring på den formidabla Kungsleden. Varje vinter samlas konstnärer från hela världen i den lilla byn Jukkasjärvi, 200 km norr om Polcirkeln, för att bygga konstprojektet som blivit känt som Icehotel. Varje år återuppstår ett unikt hotell, med ny interiör och komplett med individuellt designade konstsviter, Icebar By Icehotel Jukkasjärvi, en iskyrka, en lyxsvit och en pelarsal.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Therese Fahlman
Therese Fahlman / Konsultchef
Kiruna
Faktaruta
Uppdragsgivare
Loialf jnwfkm
Tidsperiod
23-33
Efterfrågad kompetens
Distrikt-/primärvårdssjuksköterska eller Distriktsjuksköterska
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kkdvclhtmxnqlb a iac di Wncyme
Region/kommun
Norrbotten/Kiruna
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka