Vi söker intensivvårdssjuksköterska till uppdrag i Kristianstad

Vill du testa på ett nytt spännande uppdrag? Då är detta uppdraget för dig!

Sjuksköterska sökes till denna intensivvårdsavdelning. Hit kommer svårt sjuka personer som drabbats av exempelvis sepsis eller hjärtstopp och behöver övervakas dygnet runt. Det är ett inspirerande jobb med stor variation i arbetet. Arbetet sker i team tillsammans med bl.a. läkare, undersköterskor och fysioterapeut. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt arbete som sjuksköterska på IVA.

De söker en sjuksköterska med specialistutbildning inom intensivvård. Erfarenhet av akut verksamhet är ett krav. Sökande bör kunna hantera ventilatorer, infusionspumpar och annan medicinteknisk utrustning på intensivvårdsavdelning.

Att jobba som intensivvårdssjuksköterska via Agila

Att arbeta som intensivvårdssjuksköterska hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Sjuksköterskearbete i Kristianstad

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jtlcfitohcbv Msuqdutpftbism WFL
Tidsperiod
48-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Intensivvård (utbildad) eller Intensivvård (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
S C Mxfacsjx Xæv b hfd bd Kaqlehluvmyr
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka