Sjuksköterska sökes till jobb i Kristianstad

Vill du ha ett spännande och utvecklande arbete? Denna ortopedavdelning är nu i behov av fler sjuksköterskor. Vanliga diagnoser är höftfraktur, fotledsfraktur samt knä- och axelskador. Avdelningen tar även emot patienter som varit med om trafikolyckor eller är i behov av amputation. Arbetsuppgifter är sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning såsom omvårdnad, läkemedelshantering, dokumentation samt hantering av smärtpumpar och centrala infarter.

Erfarenhet av akut ortopedisk vård är meriterande.

Att ta sjuksköterskearbete som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskearbete i Kristianstad?

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yxxdmfonfjve Evptuhduccnpnd Qqyggocubo shjgqæukmdxxjkafgs
Tidsperiod
49-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
E J Kxlekydt tåp i gaacg Yaehksjoskwn
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka