Sjuksköterska sökes till arbete i Kristianstad

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill arbeta på en neurologiavdelning där patienter med stroke eller TIA vårdas.

Arbetsuppgifterna omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdavdelning. Du bedömer omvårdnadsbehov, priortierar, administrerar läkemedel, dokumenterar och har kontakt med anhöriga samt andra vårdgivare.

Utöver detta arbetar du i team med arbetsterpeut, sjukgymnast, läkare och undersköterskor. För dig sjuksköterska med intresse av strokevård väntar ett givande uppdrag där du kan utveckla din kompetens.

Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sjukskötersketjänst i Kristianstad

I Kristianstadstrakten förenas lugnet i den varierade naturen med spännande och annorlunda upplevelser och social gemenskap. Besök Tivoliparken med den antika teatern eller kulturkvarteren med sina naturliga samlingsplatser vid konserthuset. Gillar du fart och flärd, varför inte passa på att ta tåget över till Köpenhamn och besöka de berömda kvarteren Kødbyen - Köpenhamns svar på New Yorks Meatpacking District? Visste du att varje dag äter så gott som alla svenskar, och många i andra länder, något som kommer från Kristianstad.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dagmara Fuchs
Dagmara Fuchs / Konsultchef
Kristianstad
Faktaruta
Uppdragsgivare
Amdhhcgeeljy Aubevsklaaeape, Aykofvo beh/ccb
Tidsperiod
49-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
X D Njwnvwow Xåb c geh gf IQHUWKGDGATR
Region/kommun
Skåne/Kristianstad
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka