Ledigt jobb för ambulanssjuksköterska i Kronoberg

Till detta uppdrag söker de dig som är prestigelös, flexibel och en självgående person som tar stort ansvar och har en god samarbetsförmåga.

Du kommer att vara en viktig länk i sjukvårdskedjan och ha möjlighet att göra en verklig skillnad i människors liv genom att erbjuda snabb och effektiv vård i akuta situationer och kontinuerlig vård.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som ambulanssjuksköterska

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som ambulanssjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Kronoberg

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hlinlwfrar qæemæ
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Ambulans (utbildad) eller Ambulans (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hfidjtnåhxp c dehag Læoaæ
Region/kommun
Kronoberg/Jåguå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka