Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Är du redo för ett spännande uppdrag på en operationsavdelning? Då är det detta uppdrag du ska söka. Denna uppdragsgivare söker nu ett flertal medarbetare till sin verksamhet.

Till denna avdelning kommer du om du ska genomgå en planerad operation inom ortopedi, kirurgi eller urologi. Detta uppdrag innefattar sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på operationsavdelning. Detta uppdrag erbjuder ett spännande och stimulerande arbete där du får träffa patienter i olika åldrar.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som sjuksköterska med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Kronoberg?

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Oåniå jtgbkmotsthgxnn, Uveoosiitwrbbkq
Tidsperiod
29-34
Efterfrågad kompetens
Anestesi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Crxcxooædsw d hhfah Yåuvæ
Region/kommun
Kronoberg/Fåeqå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka