Vi söker barnsjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Vill du arbeta inom barnsjukvård i en miljö där du får vara med och påverka? På denna avdelning vårdas barn och ungdomar med olika sjukdomar inom bland annat medicin, kirurgi, ortopedi, barnpsykiatri, öron, ögon och infektion.

Uppdraget erbjuder ett spännande arbete med sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på barnavdelning. Då du möter ett brett spektrum av patienter finns det stora möjligheter att bredda din kompetens.

Enheten söker en sjuksköterska med specialistutbildning inom barnsjukvård alternativt dig med tidigare erfarenhet inom området.

Varför ta sjuksköterskearbete via Agila?

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är barnsjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Kronoberg en spännande plats för sjuksköterskearbete

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lars-Mikael Stoor
Lars-Mikael Stoor / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Våtqå grqxhyvverfidhu, Xhbrpjfbfjfh
Tidsperiod
4-9
Efterfrågad kompetens
Barn (utbildad) eller Barn (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ettfybmævhk c acc be Eåfmæ
Region/kommun
Kronoberg/Xæysæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka