Sjuksköterska sökes till arbete i Kronoberg

Letar du efter ett meningsfullt och utvecklande arbete med varierande uppgifter? Då är detta något för dig.

På denna klinik bedrivs utredningar, bedömningar, samt planering och uppföljning före och efter operationer och behandlingar. Om du har ett intresse för kirurgi är detta det perfekta uppdraget!

Här kommer du att ingå i ett kompetent team som samarbetar för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget inkluderar de vanliga arbetsuppgifterna för en sjuksköterska såsom omvårdnad, hantering av läkemedel och teamarbete. Du kommer att vara en viktig del av processen och bidra till att säkerställa patienternas välbefinnande genom hela vårdprocessen.

Verksamheten efterfrågar erfarenhet.

Sjuksköterskejobb via Agila sjuksköterska

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Att ta sjukskötersketjänst i Kronoberg

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nårqå eqehleketfunxyw Vnogrvghwlyhtlv gi
Tidsperiod
16-34
Efterfrågad kompetens
Kirurgi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nmnuqqoåiwo e cie cb Wæmcæ
Region/kommun
Kronoberg/Væmqå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka