Sjuksköterska sökes till jobb i Kronoberg

Om du är redo för att arbeta i en positiv och härlig arbetsgrupp där god vård är det övergripande målet, så bör du söka detta uppdrag hos denna uppdragsgivare. Verksamheten har behov av fler kompetenta medarbetare och du har chansen att vara en del av en enhet som verkligen gör skillnad i människors liv.

Här vårdas personer med allvarliga infektionssjukdomar, exempelvis pneumoni, tuberkulos, endokardit och sepsis. Vissa patienter behöver isoleras för att undvika smittspridning. I rollen som sjuksköterska ingår sedvanligt omvårdnadsarbete, administrering av läkemedel, rondarbete och samarbete med övriga yrkesgrupper.

Att ta arbete som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Arbetet som sjuksköterska hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Kronoberg

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som sjuksköterska hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lars-Mikael Stoor
Lars-Mikael Stoor / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dæqiæ steowyuuigplpaa, Cdlbpbrmkqfkltetkq
Tidsperiod
1 (2024)-35 (2024)
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Råxgwpvfrlgk f ibgdi Våkoå
Region/kommun
Kronoberg/Xæxlå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka