Ledigt jobb för sjuksköterska i Kronoberg

Om du är redo för att arbeta i en positiv och härlig arbetsgrupp där god vård är det övergripande målet, så bör du söka detta uppdrag hos denna uppdragsgivare. Verksamheten har behov av fler kompetenta medarbetare och du har chansen att vara en del av en enhet som verkligen gör skillnad i människors liv.

Här vårdas personer med allvarliga infektionssjukdomar, exempelvis pneumoni, tuberkulos, endokardit och sepsis. Vissa patienter behöver isoleras för att undvika smittspridning. I rollen som sjuksköterska ingår sedvanligt omvårdnadsarbete, administrering av läkemedel, rondarbete och samarbete med övriga yrkesgrupper.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som sjuksköterska

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som sjuksköterska hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskejobb i Kronoberg

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som sjuksköterska hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xæscæ axajuvueewhmphs, Gpwwgjjfvwalylipsi
Tidsperiod
8-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uæherhedfbxc f hcbdi Pæjfå
Region/kommun
Kronoberg/Cæamæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka