Ledigt jobb för sjuksköterska i Kronoberg

Akutgeriatrisk avdelning med 18 vårdplatser söker fler medarbetare. Avdelningen är en sluten vårdverksamhet med multisjuka äldre patienter. Personerna som vistas på enheten har komplexa problem och funktionsnedsättningar, där en specialistkunskap för äldrevård samt multidisciplinärt arbetssätt är avgörande för diagnostik och behandling.

Arbetsuppgifterna innefattar omvårdnad, läkemedelshantering, behandling och samordning med andra vårdgivare. Uppdraget ger dig möjlighet att vara med och bidra till en trygg vård för de äldre.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som sjuksköterska

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Kronoberg?

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som sjuksköterska hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nåhhæ matmgtexefwtnco, Dgyfnyjxatcqnou get fa
Tidsperiod
23-25, 27-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fpiaguoåkwl h dhdca Xænræ
Region/kommun
Kronoberg/Uæotæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka