Sjuksköterska sökes till jobb i Kronoberg

Om du är redo för att arbeta i en positiv och härlig arbetsgrupp där god vård är det övergripande målet, så bör du söka detta uppdrag hos denna uppdragsgivare. Verksamheten har behov av fler kompetenta medarbetare och du har chansen att vara en del av en enhet som verkligen gör skillnad i människors liv.

Här vårdas personer med allvarliga infektionssjukdomar, exempelvis pneumoni, tuberkulos, endokardit och sepsis. Vissa patienter behöver isoleras för att undvika smittspridning. I rollen som sjuksköterska ingår sedvanligt omvårdnadsarbete, administrering av läkemedel, rondarbete och samarbete med övriga yrkesgrupper.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som sjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Varför sjuksköterskejobb i Kronoberg?

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wæfræ wubhblkawixhnqm, Qqygjluriajfbcbuva
Tidsperiod
23-24, 33-35
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mægfsanjqltq a hfbig Qæbuå
Region/kommun
Kronoberg/Bæbqæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka