Sjuksköterska sökes till arbete i Kronoberg

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Då ska du söka detta uppdrag på kirurgiska kliniken.

Avdelningen är inriktad på mag- och tarmkirurgi, allmän kirurgi, öron- näsa- halskirurgi samt ögonkirurgi. Verksamheten bedriver både akut och planerad vård.

Uppdraget omfattar vanligt förekommande arbetsuppgifter på kirurgavdelning såsom pre- och postoperativ vård, rond med läkare, omvårdnad och läkemedelshantering.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på kirurgisk klinik.

Tycker du detta låter som ett roligt och spännande uppdrag?

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är sjuksköterska. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som sjuksköterska hos oss.

Sjuksköterskejobb i Kronoberg

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gæavæ fqqbethoscuwqqr Yxitcicra gh
Tidsperiod
24-33
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cboutguvqxljk, svtj i, Xolxkakyrwkhgnbad gif fd Qætwå
Region/kommun
Kronoberg/Nåqjæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka