Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Kronoberg

Vill du arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Då ska du söka uppdraget som sjuksköterska hos denna uppdragsgivare. Detta sjukhus är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Avdelningen inriktar sig på akut och planerad ortopedi. Här jobbar du i ett engagerat och härligt gäng som sätter patienten i fokus. Du möter personer med varierande skador, sjukdomar och smärtor i rörelseapparaten.

Som sjuksköterska planerar och leder du omvårdnadsarbetet, du tar hand om patienten före samt efter operation, ger smärtlindring, har kontakt med anhöriga med mera. Det är ett varierat och stimulerande arbete som ger goda utvecklingsmöjligheter inom ortopedi.

Varför ta sjuksköterskeuppdrag hos Agila?

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Sjukskötersketjänst i Kronoberg

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kållå pqhrsjfgcxnhrvy, Tnetptwke kyq eg
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bhnsqifæqnb d gchaa Kæcwæ
Region/kommun
Kronoberg/Våhpæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka