Sjuksköterska sökes till uppdrag i Kronoberg

Verksamheten söker de en ny medarbetare för att stärka upp sitt team. På avdelningen bedrivs specialiserad rehabilitering för vuxna inom sluten- och öppenvård, efter somatisk sjukdom eller skada.

Det övergripande målet med rehabiliteringen är att skapa bästa möjliga välbefinnande för patienten och att främja ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Rehabiliteringsinsatserna ska stödja patienten i att uppfylla sina mål inom familjeliv, arbete och fritid.

Rehabiliteringen kan erbjudas i olika former, i sluten-eller öppenvårdsprogram eller smärthanteringsprogram av interdisciplinära team.

Att ta sjuksköterskeuppdrag som sjuksköterska via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som sjuksköterska på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Kronoberg en spännande plats för sjuksköterskeuppdrag

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kimrhvekrhxffomkyfuapuvsec
Tidsperiod
21-34
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
C D Lhnbqllpa fåv ha hbdcb Hætxå
Region/kommun
Kronoberg/Tæymæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka