Ledigt jobb för sjuksköterska i Kronoberg

Letar du efter ett meningsfullt och utvecklande arbete med varierande uppgifter? Då är detta något för dig.

På denna klinik bedrivs utredningar, bedömningar, samt planering och uppföljning före och efter operationer och behandlingar. Om du har ett intresse för kirurgi är detta det perfekta uppdraget!

Här kommer du att ingå i ett kompetent team som samarbetar för att erbjuda vård av hög kvalitet. Uppdraget inkluderar de vanliga arbetsuppgifterna för en sjuksköterska såsom omvårdnad, hantering av läkemedel och teamarbete. Du kommer att vara en viktig del av processen och bidra till att säkerställa patienternas välbefinnande genom hela vårdprocessen.

Verksamheten efterfrågar erfarenhet.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Som sjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskearbete i Kronoberg

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Påpcæ duchqhmhwwasibi, Eftrucc Kqu (hc)
Tidsperiod
26-32
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ubokinlåldi i bgceh Pæcrå
Region/kommun
Kronoberg/Bæwfæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka