Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Kronoberg

Nu har du chansen att jobba som sjuksköterska på denna akutmottagning!

Här tar man emot patienter inom medicin, kirurgi, gynekologi och ortopedi. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter till att utveckla din kompetens. I arbetsuppgifterna ingår triagering av patienter, provtagning, läkemedelshantering, dokumentation och teamarbete. För dig som som söker ett lärorikt och roligt uppdrag i högt tempo passar detta uppdrag perfekt.

De söker flera sjuksköterskor, gärna med tidigare erfarenhet av arbete på akutmottagning. Traumautbildning (ATSS eller TNCC) är meriterande.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Kronoberg en spännande plats för sjuksköterskejobb

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cuxqqqm jlosmjvr, Tcsgalkdbilmtk
Tidsperiod
34-45
Efterfrågad kompetens
Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cnymsdajdi d hcbhh Mdcocca
Region/kommun
Kronoberg/Yrxshai
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka