Agila söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag

Letar du efter ett givande och utvecklande jobb med varierande arbetsuppgifter? Till denna medicinska avdelning sökes nu fler sjuksköterskor.

Patienterna på avdelningen vårdas främst för hjärtsjukdom, men även mer allmänna internmedicinska diagnoser förekommer.

Patienterna läggs in antingen via medicinakuten, jourläkarcentralen eller via väntelista. Här finns 17 vårdplatser varav 3 av dessa är integrerade HIA-platser. Utöver specifik hjärtvård innefattar rollen sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på medicinsk avdelning.

För uppdragets krävs det att du har tidigare erfarenhet av hjärtövervakning.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som sjuksköterska hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta sjuksköterskeuppdrag i Kronoberg

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa sjuksköterska. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lars-Mikael Stoor
Lars-Mikael Stoor / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fkkwdpo iitatpwr Topmxlnriv a
Tidsperiod
6 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qqxlwuugjd b f Osqqytq
Region/kommun
Kronoberg/Xhkqafx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka