Vi söker sjuksköterska till uppdrag i Kronoberg

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Sjukhuset är i behov av en förlösande barnmorska för att stärka upp sin verksamhet.

Denna medicinavdelning behöver stärka upp sitt team med fler sjuksköterskor. Till enheten kommer patienter för vård av KOL, lungcancer, ulcerös kolit, Mb Crohn samt olika leversjukdomar.

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning såsom omvårdnad, läkemedelshantering, provtagning, dokumentation och mer.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete på medicinskavdelning.

Har du erfarenhet av intermedicin är det meritererande.

Att ta bemanningsuppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som sjuksköterska med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta sjuksköterskejobb i Kronoberg

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Låvsæ isyshdbfrdwkrpx, Hexdoah Rsc (f)
Tidsperiod
23-36
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pjrpdjuåmum e ciccb Pæwlæ
Region/kommun
Kronoberg/Gæxdæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka