Ledigt jobb för sjuksköterska i Kronoberg

På denna medicinavdelning vårdas patienter med njursjukdomar, diabetes, endokrina sjukdomar samt allmänmedicinska patienter. De har nu behov av en sjuksköterska till sitt team.

De söker dig som är flexibel och har lätt för att samarbeta. I arbetet ingår vanliga sjuksköterskeuppgifter på medicinavdelning.

De har önskemål om en sjuksköterska med erfarenhet av njursjukvård, peritonealdialys, och/eller diabetessjukvård. Det är även meriterande om du har kunskaper inom allmän internmedicin.

Att arbeta som sjuksköterska via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, sjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjukskötersketjänst i Kronoberg?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Wåalæ ydqtlgujkwgejuf Dowkmrkodq c
Tidsperiod
23-33
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eubyxxjåeow a aff dg Væleå
Region/kommun
Kronoberg/Iårkæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka