Ledigt jobb för sjuksköterska i Kronoberg

Medicinavdelning har behov av en sjuksköterska till sin verksamhet. Patientgruppen består till stor del av stroke- och neurologpatienter, men även allmänna medicinpatienter kan förekomma.

Här arbetar du i multiprofessionella team bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut, logoped, kurator samt dietist. Avdelningen ansvarar för ”Rädda hjärnan-larm” och trombolyspatienter som läggs in på akutsal. Du bör ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och snabbt kunna sätta dig in i avdelningens rutiner och arbetssätt.

Sjuksköterskejobb hos Agila sjuksköterska

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som sjuksköterska, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta sjuksköterskearbete i Kronoberg

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Påxlæ Hvvakekpbmfwqnu Bqclqrwxwuoeleqs f
Tidsperiod
25-35
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cllhteoåraf iihhe Cågtæ
Region/kommun
Kronoberg/Væadæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka