Agila söker sjuksköterska till uppdrag i Kronoberg

Letar du efter en meningsfull möjlighet där du kan växa och utvecklas?

På denna avdelning är fokus på vården av patienter med olika hjärtsjukdomar, inklusive akut hjärtinfarkt, hjärtsvikt, akuta hjärtrytmrubbningar och postoperativ vård efter hjärtkirurgiska ingrepp samt inflammatoriska tillstånd i hjärtmuskeln.

Här kommer du jobba i ett sammansvetsat team bestående av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor som arbetar nära varandra för att säkerställa högsta kvalitet på vården för våra patienter.

Att jobba som sjuksköterska via Agila

Att arbeta som sjuksköterska kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Sjuksköterskejobb i Kronoberg

Om Agila

Är du sjuksköterska och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dvjnydowdsvgwuxs b, Mæshæ
Tidsperiod
25-33
Efterfrågad kompetens
Medicin (utbildad), Medicin (erfarenhet) eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xgrabqbæmip a chd dh Næidæ
Region/kommun
Kronoberg/Cælwå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka