Ledigt jobb för operationssjuksköterska i Kronoberg

Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är det detta uppdrag du ska söka.

Enheten bedriver såväl akut som elektiv kirurgi och här finns fem operationssalar samt två skopisalar. Som sjuksköterska kommer du möta patienter inom ortopedi, kirurgi, urologi, gynekologi, öron/näsa/hals, tand och endoskop. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning.

De söker en erfaren sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi eller operation.

Varför ta sjuksköterskejobb via Agila?

Att arbeta som operationssjuksköterska ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Kronoberg?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Inmnypv feesovsj Whkvgklfe
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Operation (utbildad) eller Operation (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lkdnaa. e aifac Bosvuax
Region/kommun
Kronoberg/Qsahvcd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka