Agila söker operationssjuksköterska till uppdrag i Kronoberg

Är du redo för ett spännande uppdrag? Då är det detta uppdrag du ska söka.

Enheten bedriver såväl akut som elektiv kirurgi och här finns fem operationssalar samt två skopisalar. Som sjuksköterska kommer du möta patienter inom ortopedi, kirurgi, urologi, gynekologi, öron/näsa/hals, tand och endoskop. Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter på operationsavdelning.

De söker en erfaren sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesi eller operation.

Att ta bemanningsuppdrag som operationssjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, operationssjuksköterska, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför sjuksköterskejobb i Kronoberg?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som sjuksköterska hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gbefogm xcchubvh, Rnnfgbmxmrrgbsp
Tidsperiod
36-48
Efterfrågad kompetens
Operation
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sqmugl. d hhdef Wdwqfod
Region/kommun
Kronoberg/Pjivrfa
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka