Vi söker sjuksköterska till sjuksköterskebemanningsuppdrag i Kronoberg

Vill du ha en spännande och händelserik arbetsplats där du träffar patienter med varierande vårdbehov? Har du erfarenhet av att jobba med ortopedi? Då är detta ett uppdrag för dig!

Här jobbar man med utredningar, behandlingar, mindre kirurgiska ingrepp och bedömningar för eventuell operation inom ortopedi..

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete

Att ta uppdrag som sjuksköterska via Agila sjuksköterskebemanning

I rollen som sjuksköterska hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför sjuksköterskejobb i Kronoberg?

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bdyxhkf rpikspsdqxnxemtx
Tidsperiod
25-32
Efterfrågad kompetens
Ortopedi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yuvyvdihay g eai bb Lavuanv
Region/kommun
Kronoberg/Obalqgs
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka