Agila söker röntgensjuksköterska till uppdrag i Kronoberg

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Lasarettet är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Enheten utför akuta undersökningar dygnet runt. Undersökningarna innebär avancerade utredningar och behandlingar med bland annat skiktröntgen med datortomograf eller magnetkamera samt mammografi, ultraljud och avlastningar av till exempel gallvägar och njurar.

Att ta uppdrag som röntgensjuksköterska via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som röntgensjuksköterska. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Sjuksköterskearbete i Kronoberg

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som sjuksköterska. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mngsfbj ldlvkdmh, Wæbyvti
Tidsperiod
20-35
Efterfrågad kompetens
Röntgen (utbildad) eller Röntgen (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vjnlhs. g abi gd Ytfwtyb
Region/kommun
Kronoberg/Wxexjex
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka