Bemanningsuppdrag för röntgensjuksköterska i Kronoberg

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Lasarettet är i behov av en sjuksköterska för att stärka upp verksamheten. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete i varierande tempo.

Enheten utför akuta undersökningar dygnet runt. Undersökningarna innebär avancerade utredningar och behandlingar med bland annat skiktröntgen med datortomograf eller magnetkamera samt mammografi, ultraljud och avlastningar av till exempel gallvägar och njurar.

Sjuksköterskearbete via Agila röntgensjuksköterska

Som röntgensjuksköterska hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Sjuksköterskejobb i Kronoberg

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Dilay Aksak Acat
Dilay Aksak Acat / Konsultchef
Kronoberg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gvsdnks ptwiusia, Jårwsuk
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Röntgen (utbildad) eller Röntgen (erfarenhet)
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lbvtmc. c dib ca Dgcdxpc
Region/kommun
Kronoberg/Dmkbnpy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka